اردیبهشت

دبیرستان دخترانه غیردولتی اردیبهشت، منطقه 2 تهران

همه ساله ارديـبـهـشـت هژير، نگهبان تو با هش و راي پير

دانش آموزان دبیرستان اردیبهشت در روز چهار شنبه ۱۲ اسفند ماه سال ۱۳۹۴، همزمان با روز ملی نیکوکاری، پذیرای اولیا و دوستان خود، دانش آموزان قدیم ( دانشجویان الان!) و حتی همسایه های مدرسه در بازارچه خیریه دانش آموزی خود بودند.

با همیاری و همدلی اولیای محترم ودانش آموزان کوشای مدرسه مبلغ بیست و پنج میلیون ریال برای کمک به تحصیل کودکان کار تحت حمایت سازمان مردم نهاد ایلیا جمع آوری شد.

( آلبوم عکس از خیریه)

لیست غرفه ها و مبالغ جمع آوری شده از دانش آموزان به شرح زیر می باشد:

رتبه

پایه و رشته

نام ها

نوع همکاری

میزان فروش

اول!!

بیشترین فروش!

کلاس دوم ریاضی و تجربی

خانم مهیا صدفی، خانم زهرا جوشقانی ، خانم آذین واهبی، خانم مائده بغدادی، خانم آیناز جاوید، خانم درسا شهاب الدینی و خانم فاطمه حکم آبادی

پیراشکی و انواع سالاد خانگی

۸۳۰ هزار تومان

دوم

کلاس دوم ریاضی و تجربی

خانم نیکتا صالح آبادی، خانم هلیا صالح آبادی ، خانم سحرناز ونکی، خانم نیاز احمدی، خانم یاسمن کاظمی و خانم آیلین بهرامی

انواع کیک و cupcake خانگی

۵۰۰ هزار تومان

سوم

کلاس سوم ریاضی و تجربی

خانم ترانه حسینی، خانم طناز گلچین ، خانم آنیتل حبیبی مهر، خانم یاسمین اسکندری، خانم نگین ذوالیوسفین، خانم لعیا لطفی و خانم سارا عزیزی

ذرت مکزیکی، سوپ و کاچی خانگی

۳۱۰ هزار تومان

چهارم

خانم نازنین باقی و خانم سروین آریا

فروش تابلو های نقاشی کار دست خود دانش آموزان

۲۹۵ هزار تومان

پنجم

کلاس دوم انسانی

خانم سارا ولیزاده و سارا سپهری

عطر و لوازم آرایشی بهداشتی

۲۰۱ هزار تومان

ششم

کلاس سوم انسانی

خانم غزال بشیری، خانم زهرا میری، خانم یاسمن اسلامپور ، خانم پارمیدا عامری، خانم فاطمه هاشمی و خانم فریمیاه جعفری

آش و دونات خانگی

۱۸۰ هزار تومان

هفتم

کلاس سوم ریاضی و تجربی

خانم نازنین مرعشی، حانم آنیتا کنارسری و خانم راشیین علیمردانی

cupcake و سالاد خانگی

۱۱۸ هزار تومان

هشتم

کلاس دوم انسانی

خانم افسانه قهرمانی، خانم مریم سلطانی و خانم ثمره موسوی

تخم مرغ رنگی عید، سالاد ماکارونیو شربت خانگی

۶۵ هزار تومان

ما در دبیرستان اردیبهشت از تک تک اولیا و دانش آموزانی که در این برنامه مشارکت کردند تشکر می‌کنیم، به آشنایی باچنین خانواده هایی افتخار کرده و امیدواریم با برگزاری این برنامه ها در آینده نیز بتوانیم روحیه همکاری و انسان دوستی را در نوجوانانمان تقویت کنیم.